VANDRINGSRESA YOGARESA

YOGA & VANDRING POROS

Hälsa solen i gryningen till ljudet av mjuka vågor mot stranden. Gå högt upp på berget, till ruinerna av det antika Poseidontemplet och blicka ut över det stora havet. Den här tiden på året är luften klar och vi ser Athen som en vit klick i horisonten. Här stod också Demosthenes och övade tal med sina kiselstenar i munnen. Sägs det. Nutid och historia blandas och endast de tusenåriga olivträden har svaren om vad som egentligen har hänt. 

Helena tar dig med till sina favoritplatser. Alexandra ger dig alla verktyg du behöver för att landa och leva ditt liv i harmoni med dig själv. Tillsammans med er skapar vi magi.

Efter den här resan är du garanterat närmre dig själv!

YOGARESA POROS VANDRINGSRESA POROS

PRISET BASERAS PÅ STUDIOLÄGENHET FÖR EGET BRUK

PRIS: 13 950 kr

Allt det här ingår i priset:

• Flyg från Köpenhamn

• Transfer ToR flygplatsen i Athen
5 nätters boende i enkelrum med frukost och lätt lunchpaket
• Välkomstmiddag
• Morgonyoga med Alexandra
• Dagliga guidade vandringar
• Avskedsmiddag
• Nya vänner
• Kickstart i livet

Tillkommer:

• Utflykt till Hydra • Måltider ej specificerade i programmet

Flygtider Yoga- och vandringsresa 9-14 maj 2024

Utresa: SK 777 09MAY Köpenhamn Athen 09.45 14.00 
Hemresa: SK 778 14MAY Athen Köpenhamn 14.50 17.10

Priset avser boende i egen studiolägenhet. Alla lägenheter har balkong med havsutsikt. Flygbiljetten medger ett incheckat bagage om 23 kg plus handbagage.

När du bokar din yogaresa betalar du 2 000 kr i anmälningsavgift för att säkra din plats, inom 7 dagar från bokningsdatum. Slutfakturan betalas enligt anvisning i bokningsbekräftelsen.

Fullständiga resevillkor för yogaresan finner du här!

Och här kollar du att vi har ställt lagstadgad resegaranti.

 
Följ Alexandra på instagram @alexandraorsmark
Eller besök alexandraorsmark.se
EN YOGARESA UTÖVER DET VANLIGA

Extraordinära naturupplevelser, ändlösa vyer och lugn är vad som väntar dig på vandringsresan till Poros. Ingenting är bråttom. Här går livet lite saktare.

Vädret i maj är ofta soligt med temperaturer upp emot 25 grader, något svalare i vattnet. Turistsäsongen har inte dragit igång och det är precis lagom varmt. Förväntningarna hos lokalbefolkningen börjar gro inför den hektiska sommarsäsongen.

VÅRT HOTELL

Vi bor på ett härligt familjeägt hotell där utsikten är garanterad och frukosten är inkluderad. Strax bakom hotellet ligger berget, stigarna och pinjeskogen. Vi har 5 minuter ner till stranden där vi hälsar solen om morgonen med yoga på stranden. Ner till stan går vi på en kvart.

SUNDA FRÄSCHA RÅVAROR

Den grekiska maten är fortfarande baserad på traditionella råvaror efter säsong. Vi startar med en välkomstmiddag där vi får prova många olika smaker ur det lokala köket. Den grekiska traditionen bjuder att vi beställer in ett antal rätter som alla tar för sig av. På så vis är lätt att variera maten efter olika preferenser och kostrestriktioner.

OCH NÄR VI INTE VANDRAR

En av dagarna gör vi en utflykt med båt för att utforska grannön Hydra. Trots att båtturen bara tar 25 minuter är det en helt annan värld som möter oss på den stora karga klippön utan grundvatten. Istället har Hydra blivit en legendarisk samlingspunkt för jet-setters och konstnärer. Här kan vi både vandra, äta gott och shoppa!

Den här resan vänder sig till dig som vill ha fysiska naturupplevelser i ett historiskt landskap blandat med god mat och trevligt umgänge.

När jag satte ihop den här resan var det helt naturligt för mig att välja att samarbeta med Alexandra Orsmark. Jag vågar garantera en yogaupplevelse som passar alla. Alexandra är en jordnära opretentiös yogi med stor kunskap om hur vi kan leva yogiskt i vardagen utan att det blir överdrivet eller larvigt. Alexandra är en mästare i att anpassa och inspirera på många plan. Här får vi möjlighet att prova olika former av yoga, Alexandra utlovar både fysisk hathayoga, stillsammare yinyoga, andningsövningar och yogiskt tänkande. Vi har tur som får yoga med Alexandra på den här fantastiska platsen.

Glad vandringsgrupp på Poros, Grekland

Res med Helena

Jag har jobbat i resebranschen hela mitt liv och frilansat som reseledare på rundturer världen över. Mitt hjärta gav jag bort på Poros för 18 år sedan och där har det blivit kvar. Jag har seglat, cyklat, sprungit och vandrat runt hela Saroniska övärlden och jag kan ärligt säga att jag känner vägkrökarna och stigarna bättre än de flesta lokalbor. Ända sedan jag kom till Poros har jag sett potentialen i bergen och stigarna. Jag har drömt om att dela med mig av allt det unika som finns här. Då jobbade jag med segling, företagsevent, stora grupper, restaurangbesök, festfixande och sena kvällar. Nu vill jag dela med mig av allt det andra. Det som är mitt. Välkommen till min värld!

                                       Helena

Yoga med Alexandra

I hela mitt liv har jag varit en sökande själ. Sökt efter välbefinnande på alla plan. När jag fann yogan började en inre resa samtidigt som den fysiska kroppen fick röra sig. Jag blev starkare inifrån och ut!

Jag vill leva holistiskt, att kropp, själ och sinne får ta lika mycket plats. Genom mina grundutbildningar i Hatha- och Yinyoga samt en längre utbildning till Yogaterapeut så har jag möjlighet att jobba med hela individen och utgå från varje människas specifika behov oavsett om det är fysiskt och/eller psykiskt, med yogan som redskap i form av kroppsövningar, andningstekniker, meditationer och samtal.

                                Alexandra

Vår tokigt glada yogainstruktör i Grekland Alexandra Orsmark

 

MAILA MIG PÅ: hej@resmedhelena.se

Vill du förlänga din resa med ett par dagar i Athen eller varför inte på Poros eller annan plats på Peloponnesos kan jag med glädje rekommendera hotell och aktiviteter och organisera detta på förfrågan

Läs mer om min löparresa här Running Camp Poros

Läs mer om min kajakresa här Havskajak Poros