VANDRINGSRESA YOGARESA

YOGA & VANDRING POROS

28 APRIL – 3 MAJ 2023

Hälsa solen i gryningen till ljudet av mjuka vågor mot stranden. Gå högt upp på berget, till ruinerna av det antika Poseidontemplet och blicka ut över det stora havet. Den här tiden på året är luften klar och vi ser Athen som en vit klick i horisonten. Här stod också Demosthenes och övade tal med sina kiselstenar i munnen. Sägs det. Nutid och historia blandas och endast de tusenåriga olivträden har svaren om vad som egentligen har hänt. 

Helena tar dig med till sina favoritplatser. Alexandra ger dig alla verktyg du behöver för att landa och leva ditt liv i harmoni med dig själv. Tillsammans med er skapar vi magi.

Efter den här resan är du garanterat närmre dig själv!

YOGARESA POROS VANDRINGSRESA POROS

PRISET BASERAS PÅ ENKELRUM

PRIS: 9 550 kronor

Allt det här ingår i priset:

• Transfer ToR flygplatsen i Athen
5 nätters boende i enkelrum med frukost och lunchpaket
• Välkomstmiddag
• Morgonyoga med Alexandra
• Dagliga guidade vandringar
• Avskedsmiddag
• Nya vänner
• Kickstart i livet

Tillkommer:

• Flyg 
• Utflykt till Hydra 

• Måltider ej specificerade i programmet

Transfer går i anslutning till följande flyg

Utresa: 28 april 2023 med SAS: SK 777 09:4o Köpenhamn, ankomst Athen 14:00  

Hemresa: 3 maj 2023 med SAS: SK 778 14:50 Athen, ankomst Köpenhamn 17:10

Priset avser boende i egen studiolägenhet. Alla lägenheter har balkong med havsutsikt.

När du bokar din resa betalar du 2 000 kr i anmälningsavgift för att säkra din plats, inom 7 dagar från bokningsdatum. Slutfakturan betalas enligt anvisning i bokningsbekräftelsen.

Fullständiga resevillkor för yogaresan finner du här!

Och här kollar du att vi har ställt lagstadgad resegaranti

 

Följ Alexandra på instagram @alexandraorsmark
Eller besök alexandraorsmark.se

Extraordinära naturupplevelser, ändlösa vyer och lugn är vad som väntar dig på vandringsresan till Poros. Ingenting är bråttom. Här går livet lite saktare.

Vädret i april/maj är ofta soligt med temperaturer över 20 grader, något svalare i vattnet. Turistsäsongen har inte dragit igång och det är precis lagom varmt. Förväntningarna hos lokalbefolkningen börjar gro inför den hektiska sommarsäsongen.

Vi bor på ett härligt familjeägt hotell där utsikten är garanterad och frukosten är inkluderad. Strax bakom hotellet ligger berget, stigarna och pinjeskogen. Vi har 5 minuter ner till stranden där vi hälsar solen om morgonen med yoga på stranden. Ner till stan går vi på en kvart.

Den grekiska maten är fortfarande baserad på traditionella råvaror efter säsong. Varje dag arrangerar vi gemensamma middagar på olika lokala tavernor, för den som önskar. Den grekiska traditionen bjuder att vi beställer in ett antal rätter som alla tar för sig av. På så vis är lätt att variera maten efter olika preferenser och kostrestriktioner.

En av dagarna gör vi en utflykt med båt för att utforska grannön Hydra. Trots att båtturen bara tar 25 minuter är det en helt annan värld som möter oss på den stora karga klippön utan grundvatten. Istället har Hydra blivit en legendarisk samlingspunkt för jet-setters och konstnärer. Här kan vi både vandra, äta gott och shoppa!

Den här resan vänder sig till dig som vill ha fysiska naturupplevelser i ett historiskt landskap blandat med god mat och trevligt umgänge.

När jag satte ihop den här resan var det helt naturligt för mig att välja att samarbeta med Alexandra Orsmark. Jag vågar garantera en yogaupplevelse som passar alla. Alexandra är en jordnära opretentiös yogi med stor kunskap om hur vi kan leva yogiskt i vardagen utan att det blir överdrivet eller larvigt. Alexandra är en mästare i att anpassa och inspirera på många plan. Olika former av yoga kommer att integreras i vandringsdagarna och hon utlovar både fysisk hathayoga, stillsammare yinyoga, andningsövningar och yogiskt tänkande. Vi har tur som får yoga med Alexandra på den här fantastiska platsen.

 

Jag har jobbat i resebranschen hela mitt liv och frilansat som reseledare på rundturer världen över. Mitt hjärta gav jag bort på Poros för 15 år sedan och där har det blivit kvar. Jag har seglat, cyklat, sprungit och vandrat runt hela Saroniska övärlden och jag kan ärligt säga att jag känner vägkrökarna och stigarna bättre än de flesta lokalbor. Ända sedan jag kom till Poros har jag sett potentialen i bergen och stigarna. Jag har drömt om att dela med mig av allt det unika som finns här. Då jobbade jag med segling, företagsevent, stora grupper, restaurangbesök, festfixande och sena kvällar. Nu vill jag dela med mig av allt det andra. Det som är mitt. Välkommen till min värld!

                                       Helena

I hela mitt liv har jag varit en sökande själ. Sökt efter välbefinnande på alla plan. När jag fann yogan började en inre resa samtidigt som den fysiska kroppen fick röra sig. Jag blev starkare inifrån och ut!

Jag vill leva holistiskt, att kropp, själ och sinne får ta lika mycket plats. Genom mina grundutbildningar i Hatha- och Yinyoga samt en längre utbildning till Yogaterapeut så har jag möjlighet att jobba med hela individen och utgå från varje människas specifika behov oavsett om det är fysiskt och/eller psykiskt, med yogan som redskap i form av kroppsövningar, andningstekniker, meditationer och samtal.

Jag är även utbildad SUP-(stand up paddle board) yoga instruktör och det har jag tänkt att vi ska få prova på här!

                                Alexandra

 

MAILA MIG PÅ: hej@resmedhelena.se

Vill du förlänga din resa med ett par dagar i Athen eller varför inte på Poros eller annan plats på Peloponnesos kan jag med glädje rekommendera hotell och aktiviteter och organisera detta på förfrågan

Läs mer om min löparresa här Running Camp Poros