LÖPARRESA

RUNNING CAMP POROS

Poros erbjuder exceptionella möjligheter för löpning. Inte minst om du gillar utmanande motlut. Miljön är dramatisk och utsikten hänförande. Rutterna kan varieras i det oändliga. Vi kan hitta uteslutande asfalt på minimalt trafikerade vägar eller grusvägar och stigar med olänt terräng. Höjdmeter får du på köpet och utsikten gör det mödan värt.

Helt enkelt äventyrslöpning när den är som bäst!

LÖPARRESA POROS

Allt det här ingår i priset:

Direktflyg från Köpenhamn
• Transfer ToR flygplatsen i Athen
5 nätters boende i dubbelrum med frukost
• Välkomstmiddag
• Dagliga löpturer
• Lokal vinprovning
• Avskedsmiddag
• Kickstart på vårsäsongen

Tillkommer:

• Måltider ej specificerade i programmet
• Aktiviteter utanför programmet

Priset för löparresan avser boende i delat dubbelrum. Enkelrumstillägg 0 kr om du kan tänka dig att dela en tvårumslägenhet med annan deltagare. Vill du boka en egen studiolägenhet för dig själv tillkommer 1 500 kr.

Fullständiga resevillkor för löparresan finner du här!

Och här kollar du att vi har ställt lagstadgad resegaranti! 

Det här är löparresan för dig som vill ha en extra skjuts in i försäsongsträningen. Extraordinära naturupplevelser, ändlösa vyer och lugn är vad som väntar dig på Poros. Här går livet lite saktare och ingenting är bråttom. Vädret på Poros i mars är ofta milt och soligt med temperaturer upp emot 20 grader. Våren har dragit igång med fantastisk blomsterprakt. Kamomill, vallmo och margueriter lyser upp bergssidorna som bara någon månad senare står torrt solsvedda. Nattemperaturen kan krypa ner under 10 grader. Perfekt temperatur för utomhusträning innan det blir alltför varmt. Efter den här löparresan kommer du garanterat ligga steget före.

Vi bor med Poros mest spektakulära utsikt i dubbelrum där frukosten är inkluderad. Hotellet ligger nära stranden där du kan ta en rofylld morgonstund med uppfriskande havsbad. Vattentemperaturen i mars ligger vanligen runt 15 grader. Perfekt för oss vinterbadare!

Restaurangerna serverar hälsosam medelhavskost tillagad på traditionella råvaror med mycket grönsaker, olivolja, baljväxter och kött. Här är enkelt att anpassa kosten till olika preferenser. Grekisk tradition bjuder att man beställer in ett antal olika rätter till hela sällskapet. På så vis får alla smaka av det de själva vill.

Förutom löpturer, både astaltslöpning och trailrunning, och aktiviteter som ingår i programmet finns även möjlighet till guidad cykel- eller kajakutflykt. För den som vill köra fyrhjuling uppe på bergsvägarna finns det att hyra. 

En av dagarna tar vi båten till grannön Hydra för att uppleva en helt annan atmosfär, äta lunch och shoppa i de lyxiga butikerna.

Jag har jobbat i resebranschen hela mitt liv och frilansat som reseledare på rundturer världen över. Mitt hjärta gav jag bort på Poros för 20 år sedan och här har det blivit kvar. Jag har seglat, cyklat och sprungit runt hela Saroniska övärlden och jag kan ärligt säga att jag känner vägkrökarna och stigarna bättre än de flesta lokalbor.

Den här löparresan är passion för mig. Ända sedan jag kom till Poros har jag sett potentialen i bergen och stigarna. Jag har drömt om att dela med mig av allt det unika som finns här. Då jobbade jag med segling, företagsevent, stora grupper, restaurangbesök, festfixande och sena kvällar. Nu vill jag dela med mig av allt det andra. Det som är mitt.

Välkommen till min värld!

                                             Helena

 

FÖRLÄNG DIN RESA!

Vill du förlänga din resa med ett par dagar i Athen eller varför inte på Poros eller annan plats på Peloponnesos kan jag med glädje rekommendera hotell och aktiviteter och organisera detta på förfrågan. Bara släng iväg ett mail till: hej(a)resmedhelena.se

Läs mer om min yogaresa här Yoga & Vandring Poros