LÖPARRESA

RUNNING CAMP POROS

19-24 APRIL 2024

Löparresa på Poros med exceptionellt härlig traillöpning. Miljön är dramatisk och utsikten hänförande. Backträning får du på köpet och utsikten gör det mödan värt. Efter den här turen kommer du garanterat älska utmanande motlut.   

Helt enkelt äventyrslöpning när den är som bäst!

LÖPARRESA POROS

PRIS: 14 950 kr

Allt det här ingår i priset på löparresan:

Direktflyg från Köpenhamn
• Transfer ToR flygplatsen i Athen
5 nätters boende i dubbelrum med frukost och lätt lunchpaket
• Välkomstmiddag
• Dagliga löpturer
• Lokal vinprovning
• Avskedsmiddag
• Kickstart på vårsäsongen

Tillkommer:

• Utflykt till Hydra • Måltider ej specificerade i programmet

Flygtider löparresa 19-24 april 2024

Utresa: SK 777 19 APRIL Köpenhamn Athen 0945 1400 

Hemresa: SK 778 24 APRIL Athen Köpenhamn 1450 1710

Priset för löparresan avser boende i delat dubbelrum. Enkelrumstillägg 0 kr om du kan tänka dig att dela en tvårumslägenhet med annan deltagare. Vill du boka en egen studiolägenhet för dig själv tillkommer 1 500 kr.

Flygbiljetten medger ett incheckat bagage om 23 kg plus handbagage.

Fullständiga resevillkor för löparresan finner du här!

Och här kollar du att vi har ställt lagstadgad resegaranti

EN LÖPARRESA UTÖVER DET VANLIGA

Det här är löparresan för dig som vill ha en extra skjuts in i försäsongsträningen. Extraordinära naturupplevelser, ändlösa vyer och lugn är vad som väntar dig på Poros. Här går livet lite saktare och ingenting är bråttom. Förutsättningarna är perfekta när du vill springa långt i lugn och ro. Kanske längre än du trodde var möjligt? Vi kommer inte mäta några tider utan vara ute på härligt långa turer i varierad terräng. Ibland springer vi, ibland måste vi gå i branterna. Ingen stress, bara härlig framåtrörelse.

Vädret på Poros i april är ofta milt och soligt med temperaturer upp emot 20 grader. Våren har dragit igång med fantastisk blomsterprakt. Kamomill, vallmo och margueriter lyser upp bergssidorna som bara någon månad senare står torrt solsvedda. Nattemperaturen kan krypa ner till 12 grader. Perfekt temperatur för utomhusträning innan det blir alltför varmt.

Efter den här löparresan kommer du garanterat ligga steget före.

VÅRT HOTELL
Vi bor med Poros mest spektakulära utsikt i dubbelrum där frukosten är inkluderad. Hotellet ligger nära stranden där du kan ta en rofylld morgonstund med uppfriskande havsbad. Vattentemperaturen i april ligger vanligen runt 16 grader. Perfekt för oss vinterbadare!

SUNDA FRÄSCHA RÅVAROR

Restaurangerna serverar hälsosam medelhavskost tillagad på traditionella råvaror med mycket grönsaker, olivolja, baljväxter och kött. Här är enkelt att anpassa kosten till olika preferenser. Grekisk tradition bjuder att vi beställer in ett antal olika rätter till hela sällskapet. På så vis får alla smaka av det de själva vill.

OCH NÄR VI INTE SPRINGER

Förutom löpturer aktiviteter som ingår i programmet finns även möjlighet till egna utflykter. En av dagarna finns möjlighet att ta båten till grannön Hydra för att uppleva en helt annan atmosfär, äta lunch och shoppa i de lyxiga butikerna.

Skyrun Poros Grekland

Jag har jobbat i resebranschen hela mitt liv och frilansat som reseledare på rundturer världen över. Mitt hjärta gav jag bort på Poros för 20 år sedan och här har det blivit kvar. Jag har seglat, cyklat och sprungit runt hela Saroniska övärlden och jag kan ärligt säga att jag känner vägkrökarna och stigarna bättre än de flesta lokalbor.

Den här löparresan är passion för mig. Ända sedan jag kom till Poros har jag sett potentialen i bergen och stigarna. Jag har drömt om att dela med mig av allt det unika som finns här. Då jobbade jag med segling, företagsevent, stora grupper, restaurangbesök, festfixande och sena kvällar. Nu vill jag dela med mig av allt det andra. Det som är mitt.

Välkommen till min värld!

                                             Helena

FÖRLÄNG DIN LÖPARRESA!

Vill du förlänga din löparresa med ett par dagar i Athen eller varför inte på Poros eller annan plats på Peloponnesos kan jag med glädje rekommendera hotell och aktiviteter och organisera detta på förfrågan. Bara släng iväg ett mail till: hej@resmedhelena.se

Läs mer om min yogaresa här Yoga & Vandring Poros

Läs mer om min kajakresa här Havskajak Poros